Meteen naar de inhoud

Info avond nalatenschap

Vrije Basisschool Wezel 7/A Keiheuvelstraat, Mol, België

flyer nalatenschap

Plus-Wandeling

Elke eerste donderdag van de maand gaan we wandelen met de senioren. We vertrekken steeds om 13u30 voor een afstand van 5km. Deelname is gratis. Plaats van vertrek is parking rusthuis Orelia (Kapelstraat).

Fietsen met Buurtwerk Plus

Parochiezaal Lostraat 2, Mol, Antwerpen

Maandelijkse fietstocht op de derde donderdag van de maand. We fietsen 25 à 30 kilometer met een tussenstop. Aan een rustig tempo verplaatsen we ons met een verplicht fluohesje. Bij het vertrek zijn hesjes van Buurtwerk beschikbaar. Start om 13u30 aan de kerk van Wezel.

Stand-up comedy night

Parochiezaal Lostraat 2, Mol, Antwerpen

Buurtwerk Wezel organiseert op zaterdag 23 maart 2024 een stand-up comedy night met ...   Special guest: Steven Goegebeur Lokaal talent: Jos en Frank   Deuren open 19u30 - start 20u00 VVK: 15€ Kassa: 18€ Inschrijven via comedynightwezel@hotmail.com

Paapgooien met Buurtwerk Plus

Rusthuis Nethehof Gerheide 203, Balen, België

Elke vierde donderdag van de maand gaan we paapgooien aan rusthuis Nethehof vanaf 13u30. Iedereen is welkom om dit oude spel te (leren) spelen. Buurtwerk Plus zorgt voor al het spelmateriaal.

Plus-Wandeling

Elke eerste donderdag van de maand gaan we wandelen met de senioren. We vertrekken steeds om 13u30 voor een afstand van 5km. Deelname is gratis. Plaats van vertrek is kerk - Wezel

Paap gooien

Rusthuis Nethehof Gerheide 203, Balen, België

Paapgooien aan rusthuis Nethehof vanaf 13h30 Iedereen is welkom om dit oude spel te (leren) spelen. (Buurtwerk Plus zorgt voor al het spelmateriaal.)   Let op!! Vanaf de maand mei zal deze activiteit plaatsvinden op de 2de donderdag van de maand!!

Buurt Café

Café De Grot Lostraat 2/4, Mol, Belgium

  Café DE GROT   Alle dagen doorlopend volks- en gezelschapsspelen. Ook welkom voor een babbel en een drankje. GRATIS INKOM   Vrijdag 26 april 2024 FUIFCAFE Buurtwerk Wezel met eigen discobar vanaf 19u. Zaterdag 27 april 2024 SENIORENCAFE Buurtwerk Wezel Plus van 13u tot 18u. WEZELCAFE Buurtwerk Wezel vanaf 18u. Zondag 28 april 2024… Lees verder »Buurt Café

PLUS WANDELING(+/- 5 km)

Sporthal GT - Keiheuvel 17 Esk. Licht Vliegwezenlaan 2, Balen

Elke eerste donderdag van de maand gaan we wandelen met de senioren. We vertrekken steeds om 13u30 voor een afstand van 5km. Deelname is gratis.  Vertrek: Sporthal GT - Keiheuvel  

Paap gooien

Rusthuis Nethehof Gerheide 203, Balen, België

Paapgooien aan rusthuis Nethehof vanaf 13h30. Iedereen is welkom om dit oude spel te (leren) spelen. (Buurtwerk Plus zorgt voor al het spelmateriaal.)

Fietsen met Buurtwerk Plus

Kerk Wezel Sint - Jozefslaan, Wezel(Mol)

Maandelijkse fietstocht op de derde donderdag van de maand. We fietsen 25 à 30 kilometer, met een 'tussenstop'. Aan een rustig tempo verplaatsen we ons met een verplicht fluohesje. Bij het vertrek zijn hesjes van Buurtwerk beschikbaar. Start om 13u30 aan de kerk van Wezel.